Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Takarítást vállalunk

2015.04.21

TAKARÍTÁST VÁLLALUNK!!!!

 

Hívjon minket bizalommal! · +36-30-238-55-20           ·                                  Barkóczi GizellaMagunkról

 

A  EURÓPAI DOLGOZÓK SZOCIÁLIS  SZÖVETKEZET   megköveteli a folyamatos fejlődést, így a Mi cégünk is arra törekszik, hogy korszerű felszereltséggel és szakképzett munkaerőivel, magas szinten és precizitással végezzük el a ránk bízott feladatot!

 

Mindennemű takarítási tevékenységet elvégzünk és ellátunk! Legyen az iroda épület, raktár külső és belső rendbehozatala. Lakásfelújítás utáni takarítást, költözés előtti takarítást, havi illetve ünnepek előtti nagytakarítást otthonában. Társasházak napi takarítását.

 

Mindezek mellett rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez is. Munkáink során elsődleges szempont, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek Velünk, s ha a továbbiakban takarítás, akkor EURÓPAI DOLGOZÓK SZOCIÁLIS  SZÖVETKEZET  . 

 

Ajánlataink egyediek, nem díjszabáshoz kötöttek. Hiszen az elvégzendő feladat más és más, így megbeszélés alapján alakul. Európai színvonalon, de nem európai árfekvéssel, rövid idő alatt, tesszük ragyogóan tisztává környezetét, úgy, hogy mindeközben zavartalanul intézheti elfoglaltságait, teendőit. Garanciát is vállalunk az elvégzett munkáinkra!
 

Kérem válasza széleskörű szolgáltatásaink közül az Önnek megfelelőt!

Tegyen próbára, nem fog bennünk csalódni!
+36-30-238-55-20 
EURÓPAI DOLGOZÓK SZOCIÁLIS  SZÖVETKEZET

                                                                1074.Budapest, Vörösmarty út 19/A

30-238-55-20V30-238-55-2000000